JOY titellogo WORKSHOPS web

 

 Meedoen met één van de workshops?

 

JUNI 2019

Vlinder3WOMEN CIRCLE by Claudia & Marjolein

Geïnspireerd door de wijsheid van de dertien Indiaanse Clanmoeders (zie het boek De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders van Jamie Sams) komen we met dertien vrouwen, dertien keer bij elkaar, om onze innerlijke wijsheid te delen en te versterken. De wijsheid van een Clanmoeder staat centraal. Vanuit deze wijsheid delen we onze creativiteit, talent, intuïtie en kracht met elkaar. Zonder vaste regels of programma, maar door ons open te stellen, onze zintuigen in te zetten en de gezamenlijke energie te laten stromen. Deze workshop van 14 juni zit vol.

ladybug 676448 1280CHINENG QIGONG XL by Jolanda

De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleert de doorstroom van energie en brengt je snel naar een diepe verbinding van lichaam en geest. Tijdens deze workshop werken we een specifieke oefening in de diepte uit of behandelen we een thema. Laat je inspireren en ontspan! Vrijwel direct na de workshop voel je je opgeladen en vol energie. Deze workshop volg je op 15 juni van 9.30 tot 12.00 uur. Jouw bijdrage is € 35,-.

 

wolken zonADEM & DANS WORKSHOP by Gjalt

Gjalt is een groot fan en voorstander van beweging/dans voor een ademsessie. Het brengt lucht, ruimte en bewustzijn naar waar we iets vasthouden, waar we beweging bewust of onbewust tegenhouden. Het is een middel om te luisteren naar de kennis van ons lijf, wat vertelt ons lichaam ons? Bovendien kan de lichtheid en het plezier van dans net die extra ondersteuning zijn die we nodig hebben in de ademsessie. We dansen ongeveer een uur om daarna een uur te ademen. Deze workshop volg je op 18 juni van 19.30 tot 22.30 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

 

relax concert(RELAX)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Ongeveer 45 minuten tijd wordt je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers.  Entree is € 7,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt. Het concert is 23 juni van 19.30 tot 20.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

 

Jonge vogelsMET HART & ZIEL ZINGEN by Suzanne

We zingen Mantra’s en krachtliederen uit allerlei culturen en spirituele tradities. Liedjes van de ziel, waar diepe wijsheid in besloten zit. Het zijn eenvoudige melodieën met korte teksten, soms maar een paar woorden, die je door de herhaling ervan gemakkelijk mee kunt zingen. Soms uitbundig, dan weer ingetogen. Ieder lied rijst op vanuit stilte, en in de stilte na het zingen trilt de muziek in je na. Deze workshop volg je op 28 juni van 20.00 tot 21.30 uur. Jouw bijdrage is € 10,-.

 

 

JULI 2019

tulpenDAGJE YOGA by Kirsten

Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt uit de drukte van alledag en komt helemaal rust. Ervaar een aantal verschillende yogalessen en geniet van een heerlijke gezonde lunch en optionele wandeling over het erf. Kom lekker alleen, met z’n tweeën, of ‘doe’ een DagjeYoga met een groep vrienden/vriendinnen of collega’s. Een DagjeYoga is geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen. Deze workshop volg je op 6 juli van 10.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 95,-.

 

bessenWORKSHOP YOGA VOOR DIEPE ONTSPANNING by Franka

In deze workshop zoeken we 2,5 uur lang diepe ontspanning op met een mix van yin yoga, restorative yoga & yoga nidra. Bij yin yoga blijf je 3 tot 5 minuten in liggende of zittende yogahoudingen en ontspant je spieren. Bij restorative yoga blijf je tot wel 20 minuten in een houding. Yoga Nidra, tot slot, is een vorm van geleide meditatie. De workshop is geschikt voor iedereen, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan.  Deze workshop volg je op 7 juli van 14.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 35,-.

 

 

wolken zonADEM & DANS WORKSHOP by Gjalt

Gjalt is een groot fan en voorstander van beweging/dans voor een ademsessie. Het brengt lucht, ruimte en bewustzijn naar waar we iets vasthouden, waar we beweging bewust of onbewust tegenhouden. Het is een middel om te luisteren naar de kennis van ons lijf, wat vertelt ons lichaam ons? Bovendien kan de lichtheid en het plezier van dans net die extra ondersteuning zijn die we nodig hebben in de ademsessie. We dansen ongeveer een uur om daarna een uur te ademen. Deze workshop volg je op 19 juli van 19.30 tot 22.30 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

 

AUGUSTUS 2019

 

wolken zonADEM & DANS WORKSHOP by Gjalt

Gjalt is een groot fan en voorstander van beweging/dans voor een ademsessie. Het brengt lucht, ruimte en bewustzijn naar waar we iets vasthouden, waar we beweging bewust of onbewust tegenhouden. Het is een middel om te luisteren naar de kennis van ons lijf, wat vertelt ons lichaam ons? Bovendien kan de lichtheid en het plezier van dans net die extra ondersteuning zijn die we nodig hebben in de ademsessie. We dansen ongeveer een uur om daarna een uur te ademen. Deze workshop volg je op 19 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

 

 

 

Meedoen met één van de workshops?