JOY titellogo WORKSHOPS web

 

HOLISTISCH ENERGETISCHE MASSAGE   by SteveLerenmasseren  

In deze 5 daagse cursus holistisch energetische massage (HEM) leer je om te gaan met en gebruik te maken van energie. Een holistische energetische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. De energie gaat weer stromen. Er zijn nog een paar plekken voor deze cursus dus wees er op tijd bij. De cursusdagen zijn 4, 11, 18 en 25 november en 9 december van 10.00 tot 17.00 uur. De prijs voor de cursus is 475,- inclusief biologische lunch, syllabus en certificaat. Come and join us, you are welcome here!

VROUWENCIRKEL   by SanneVollemaan

Op 5 november van 14.00 tot 17.30 uur organiseert Sanne haar tweede vrouwencirkel bij &JOY. Een cirkel is een plek waar vrouwen even al hun rollen die ze dagelijks vervullen naast zich neer kunnen leggen en zichzelf centraal mogen stellen. Een plek waar ervaringen en gevoelens, vragen en twijfels, maar ook wijsheid en talenten, passies, inzichten en ideeën samen komen. Het thema van deze middag is 'In contact met je oerkracht'. De prijs voor deze cirkel is 30,-.

EDELSTEENMEDITATIE de basis   by Saskiaaquasteen

Op 12 november van 10.00 tot 13.00 uur vindt een eerste introductie met de edelstenen plaats, noem het een initiatie. Met de voeten op de grond, in contact met de aarde en in verbinding met jezelf, kom je op de plek waar wondertjes wachten om aangeraakt te worden. Misschien mag er iets geheeld worden, misschien mag er een inzicht verhelderd worden of misschien is alles wat jij nu nodig hebt een diepe ontspanning…De stenen hebben voor ieder een eigen boodschap. Hoe je met edelsteenmeditatie deze boodschap ontvangt en vertaalt, ervaar je tijdens deze basisworkshop. De prijs voor deze basisworkshop is 75,-.