JOY titellogo WORKSHOPS web

 

 ADEMCIRKEL  by Gjaltpauwenveer

De ademcirkel is het vervolg op de ademworkshop en is bedoeld als follow-up voor mensen die de de natuurlijke ademnhaling willen onderhouden. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 13 november van 14.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

 

INTRODUCTIE ADEMWORKSHOP by GjaltBlauwebloemen1

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Hoewel fysieke klachten verminderen blijft de spanning onze adem beperken. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 24 november van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

 

MANTRA ZINGEN by Estherblauwebessen

Mantra’s zijn korte teksten in verschillende talen met een wijsheid en de kracht zit in het steeds herhalen van die korte teksten. We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Als je je stem vrij kunt bewegen, geeft dat ruimte en plezier in je lijf en geest. Het zingen van mantra's vermindert stress en werkt ontspannend. 1 december gaan we weer zingen van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 8,-.

 

VROUWENCIRKEL by SanneVollemaan

Op 3 december van 14.00 tot 17.30 uur organiseert Sanne haar tweede vrouwencirkel bij &JOY. Een cirkel is een plek waar vrouwen even al hun rollen die ze dagelijks vervullen naast zich neer kunnen leggen en zichzelf centraal mogen stellen. Een plek waar ervaringen en gevoelens, vragen en twijfels, maar ook wijsheid en talenten, passies, inzichten en ideeën samen komen. Het thema van deze middag is 'In contact met je oerkracht'. De prijs voor deze cirkel is € 30,-.

 

INDIAN HEAD MASSAGE by SteveKoemetkalf1

Champissage is een Indiase hoofdmassage. Tijdens de eendaagse cursus leer je hoe je door een lichte druk op hoofd en gezicht, en rug, nek, schouders en armen stressgerelateerde klachten vermindert. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, een stijve nek, gespannen spieren in de rug. De kalmerende werking is niet alleen op de behandelde plekken, maar in het hele lichaam voelbaar. Deze cursus volg je op 9 december van 10.00 tot 16.00 uur. De prijs is € 125,-.

 

INTRODUCTIEWORKSHOP MINDFULNESS  by Roosherfstbladeren

De letterlijke vertaling van mindfulness is milde, open aandacht. Ik laat je graag op een laagdrempelige manier aan den lijve ervaren wat mindfulness is. Een mindfulness training is een hele investering in tijd en geld en het kan fijn zijn eerst eens te komen “proeven”. Maar ook als je niet van plan bent om de training te volgen ben je van harte welkom. We doen verschillende meditatie/aandachtsoefeningen en er is tevens ruimte voor jouw vragen en het uitwisselen van ervaringen. De workshop volg je op 10 december van 14.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

ADEMCIRKEL  by Gjaltpauwenveer

De ademcirkel is het vervolg op de ademworkshop en is bedoeld als follow-up voor mensen die de de natuurlijke ademnhaling willen onderhouden. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 11 december van 14.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

 

INTRODUCTIE ADEMWORKSHOP by GjaltBlauwebloemen1

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Hoewel fysieke klachten verminderen blijft de spanning onze adem beperken. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 15 december van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

 

MINDFULNESS TRAINING  by Roospompoen

2018 bewust beginnen? In januari start een 8-weekse mindfulness training, inclusief een stiltedag. Mindfulness leert je hoe je rust kunt opzoeken in jezelf, ook als het leven je deze rust niet gunt. Je leert hoe meditatie je kan helpen uit de automatische piloot te stappen en hoe je vrijheid terugvindt door je op een nieuwe manier tot stress te verhouden. De trainingsdagen zijn 12, 19 en 26 januari, 2, 9, 16 en 23 februari en 2 maart van 13.30 tot 16.00 uur en een stiltedag op 18 februari van 10.00 tot 16.00 uur. De prijs is € 475,00 incl syllabus, audio-oefenbestanden en kennismakingsgesprek.

 

MANTRA ZINGEN by Estherblauwebessen

Mantra’s zijn korte teksten in verschillende talen met een wijsheid en de kracht zit in het steeds herhalen van die korte teksten. We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Als je je stem vrij kunt bewegen, geeft dat ruimte en plezier in je lijf en geest. Het zingen van mantra's vermindert stress en werkt ontspannend. 5 januari gaan we weer zingen van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 8,-.