JOY titellogo WORKSHOPS web

 

Bammeskat(RELAX)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Ongeveer 45 minuten tijd wordt je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers.  Entree is € 5,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt. Het concert is 9 november van 19.30 tot 20.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

Blauwebloemen1WORKSHOP TRANSFORMATIONAL BREATH by Gjalt

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop is zowel voor nieuwe als ervaren ademers en volg je op 16 november van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

ijsvogelKLANK HEALING CONCERT by Erik

Comfortabel liggend op een matje, breng jij je aandacht naar binnen. Erik werkt met zijn stem, drums en klankschalen en de frequenties kunnen van alles losmaken in het lichaam. De healing betekent voor hem het in de puurste zin overbrengen van de energie die gevormd wordt door alle aanwezigen. Terwijl hij slechts een kanaal is dat doorgeeft, kan iedereen genieten van wat er ontstaat bij het samenzijn. Het concert is 23 november van 20.00 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 25,-.

Vlinder3LUNAR ACROYOGA INTROWORKSHOP by Nicola

This introworkshop blends the wisdom of yoga, the power of acrobatics and the loving kindness of healing arts. These three lineages form the foundation of a partner practice that cultivates trust, playfulness, and community. In this workshop we will explore an introduction to partner yoga stretching, therapeutic flying and Thais massage. No previous experience required. Come alone or bring a friend. All shapes and sizes welcome! Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands en volg je op 30 november van 19.30 tot 21.00 uur. Jouw bijdrage is € 25,-.

blauwebesMUZIEK IN MIJ by Esther

Je kunt over zingen van alles zeggen, maar in essentie is zingen: ervaren. Je ervaart eigenlijk steeds: jezelf. In het moment. We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Als je je stem vrij kunt bewegen, geeft dat ruimte en plezier in je lijf en geest. Zingen werkt ontspannend en geeft ruimte om gewoon te zijn. 7 december gaan we weer zingen van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 8,-.

Blauwebloemen1WORKSHOP TRANSFORMATIONAL BREATH by Gjalt

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop is zowel voor nieuwe als ervaren ademers en volg je op 14 december van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

Bammeskat(RELAX)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Ongeveer 45 minuten tijd wordt je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers.  Entree is € 5,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt. Het concert is 21 december van 19.30 tot 20.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.