JOY titellogo WORKSHOPS web

 

Blauwebloemen1INTRODUCTIE ADEMWORKSHOP by Gjalt

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Hoewel fysieke klachten verminderen blijft de spanning onze adem beperken. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 26 april van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

blauwebessenMANTRA ZINGEN by Esther

Mantra’s zijn korte teksten in verschillende talen met een wijsheid en de kracht zit in het steeds herhalen van die korte teksten. We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Als je je stem vrij kunt bewegen, geeft dat ruimte en plezier in je lijf en geest. Het zingen van mantra's vermindert stress en werkt ontspannend. 4 mei gaan we weer zingen van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 8,-.

Bammeskat(LIG)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvsaties maakt op de piano in de hooizolder. Ongeveer 45 minuten tijd wordt je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers.  Entree is € 5,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt. Het concert is van 19.30 tot 20.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

ijsvogelKLANK HEALING CONCERT by Erik

Comfortabel liggend op een matje, breng jij je aandacht naar binnen. Erik werkt met mijn stem, drums en klankschalen en de frequenties kunnen van alles losmaken in het lichaam. De healing betekent voor hem het in de puurste zin overbrengen van de energie die gevormd wordt door alle aanwezigen. Terwijl hij slechts een kanaal is dat doorgeeft, kan iedereen genieten van wat er ontstaat bij het samenzijn. Het eerste concert is 18 mei van 20.00 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 25,-.

blauwebessenMANTRA ZINGEN by Esther

Mantra’s zijn korte teksten in verschillende talen met een wijsheid en de kracht zit in het steeds herhalen van die korte teksten. We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Als je je stem vrij kunt bewegen, geeft dat ruimte en plezier in je lijf en geest. Het zingen van mantra's vermindert stress en werkt ontspannend. 1 juni gaan we weer zingen van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 8,-.

oranjesteenMAGIE VAN EDELSTENEN by Saskia

Een special over de Magie van Edelstenen. Geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de werking van edelstenen. Een ochtend vol verwondering over de groeiprocessen die zich diep in de aarde én in onszelf voltrekken. Wil jij deze heerlijke aarde energie ook in jezelf ervaren? Deze special volg je op 3 juni van 10.00 tot 13.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

RodekoolSTEMBEVRIJDING by Erik

In deze workshop neemt Erik je mee in de wereld van stem & zelfexpressie. Wat is de verbinding tussen die twee? Hoe werken ze samen? Wat kun jij er zelf allemaal mee doen en hoe pas je het praktisch toe in je dagelijks leven? Dit is een kleine greep uit alles wat aanbod komt. Bestel nu je ticket in de webschop voor slechts € 30,-. Meld je je voor beide avonden gelijktijdig aan, dan betaal je slechts € 50,- . Webshop: https://innerchanges.nl/events-calendar/ Aanmelding is definitief na jouw aankoop. Deze workshops zijn 15 en 22 juni van 20.00 tot 22.00 uur.