JOY titellogo WORKSHOPS web

 

 

blauwebes1MANTRA ZINGEN by Esther

Mantra’s zijn korte teksten in verschillende talen met een wijsheid en de kracht zit in het steeds herhalen van die korte teksten. We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Als je je stem vrij kunt bewegen, geeft dat ruimte en plezier in je lijf en geest. Het zingen van mantra's vermindert stress en werkt ontspannend. 2 februari gaan we weer zingen van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 8,-.

Blauwebloemen1INTRODUCTIE ADEMWORKSHOP  by Gjalt

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Hoewel fysieke klachten verminderen blijft de spanning onze adem beperken. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 9 februari van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

BammeskatYOGA NIDRA by Sam

Yoga nidra betekent letterlijk slaap van de yogi’s en wordt beoefend om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Deze diepe ontspanning die tegen bijna-slaap aanligt houd je in verbinding met je omgeving. Het is een eeuwenoude techniek die zo’n 3000 jaar bewaard is gebleven. Yoga nidra verbetert de kwaliteit van slapen, geeft meer energie, een sterker immuun systeem en verhoogt de mentale focus & creativiteit. Deze nidra volg je 16 februari van 19.30 tot 21.00 uur. Jouw bijdrage is € 17,50.  

Vlinder3ADEMENDE KLANKSCHAAL by Karoline

Wij nemen je mee in de wereld van adem en klankschalen. Wat is de bijzondere verbinding tussen die twee? Hoe werken ze samen? Wat kun jij er zelf allemaal mee doen en hoe pas je het praktisch toe in je dagelijks leven?Bestel nu je ticket voor slechts € 25,- en betaal in de webshop. Aan de deur is de entree € 27,50. Aanmelding is definitief na aankoop van een toegangskaart en een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Ademende klanschaal’ en de datum. De volgende workshop is 23 februari van 20.00 uur tot 22.00 uur.