JOY titellogo WORKSHOPS web

 

blauwebes1MUZIEK IN MIJ by Esther

Je kunt over zingen van alles zeggen, maar in essentie is zingen: ervaren. Je ervaart eigenlijk steeds: jezelf. In het moment. We zingen bestaande en zelf gecomponeerde Nederlandstalige mantra’s. Als je je stem vrij kunt bewegen, geeft dat ruimte en plezier in je lijf en geest. Zingen werkt ontspannend en geeft ruimte om gewoon te zijn. 7 september gaan we weer zingen van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 8,-.

 

BloesemOPSTELLINGEN TUSSEN DE KOEIEN by Jeroen

Voor al die vragen, die je al langer bezig houden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen te doen, maar waar je op de een of andere manier niet heel veel verder mee komt. Het doen van opstellingen is een efficiënte manier om nieuw inzicht te krijgen , de ware oorzaak van het probleem te achterhalen en de orde binnen het systeem te herstellen. Klik hier voor meer info. Jeroen begeleidt je op 16 september van 10.00 tot 17.00 uur. Jouw bijdrage is € 90,-.

 

ijsvogelKLANK HEALING CONCERT by Erik

Comfortabel liggend op een matje, breng jij je aandacht naar binnen. Erik werkt met zijn stem, drums en klankschalen en de frequenties kunnen van alles losmaken in het lichaam. De healing betekent voor hem het in de puurste zin overbrengen van de energie die gevormd wordt door alle aanwezigen. Terwijl hij slechts een kanaal is dat doorgeeft, kan iedereen genieten van wat er ontstaat bij het samenzijn. Het eerste concert is 28 september van 20.00 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 25,-.