JOY titellogo WORKSHOPS web

 

 Meedoen met één van de workshops?

 

Januari 2020

tulpenDAGJE YOGA by Kirsten

Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt uit de drukte van alledag en komt helemaal rust. Ervaar een aantal verschillende yogalessen en geniet van een heerlijke gezonde lunch en optionele wandeling over het erf. Kom lekker alleen, met z’n tweeën, of ‘doe’ een DagjeYoga met een groep vrienden/vriendinnen of collega’s. Een DagjeYoga is geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen. Deze workshop volg je op 4 januari van 10.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 95,-.

 

Vlinder3WOMEN CIRCLE by Claudia & Marjolein

Geïnspireerd door de wijsheid van de dertien Indiaanse Clanmoeders (zie het boek De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders van Jamie Sams) komen we met dertien vrouwen, dertien keer bij elkaar, om onze innerlijke wijsheid te delen en te versterken. De wijsheid van een Clanmoeder staat centraal. Vanuit deze wijsheid delen we onze creativiteit, talent, intuïtie en kracht met elkaar. Zonder vaste regels of programma, maar door ons open te stellen, onze zintuigen in te zetten en de gezamenlijke energie te laten stromen. Deze workshop van 17 januari zit vol.

 

Februari 2020

relax concert(RELAX)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen. Ongeveer 45 minuten tijd word je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers. Het concert is 23 februari van 19.30 tot 20.30 uur. Entree is € 7,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt.

 

Maart 2020

natuurcirkelYIN YOGA MET LIVE PIANO by Sanne & Caroline

Laat je meevoeren op de stroom van de muziek, luister naar je lichaam, verbind met je ziel en volg je hart. Verwelkom jezelf thuis met volle overgave en ontvang. Sanne en Caroline brengen je hart in vervoering en je hoofd en lichaam tot rust tijdens deze extra lange yin yoga les met live piano. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen en gedragen. Stel je dit eens voor in combinatie met de kracht van Yin yoga! Deze workshop volg je op 8 maart van 19.00 tot 21.30 uur. Jouw bijdrage voor deze workshop is € 30,-.

 

aardbeienRELAX XL by Astrid

Deze zondagochtend is voor totale ontspanning, vitaliteit, lichaamsbewustzijn, aandacht voor wat er binnen in jou werkelijk is. Een extra lange yin yoga les met aandacht voor het thema loslaten. Deze ochtend neem jij tijd om jezelf meer in balans te brengen en ga je naar huis met een aantal tools, zoals meditatie, mindfulness, yin yoga strekkingen en ademhalingstechnieken, die jou blijvend kunnen helpen. We sluiten de ochtend af met een gezellige en gezonde lunch, afgestemd op het element Metaal. Deze workshop volg je op 22 maart van 10.00 tot 13.30 uur. Jouw bijdrage is € 49,-.

 

Mei 2020

tulpenDAGJE YOGA by Kirsten

Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt uit de drukte van alledag en komt helemaal rust. Ervaar een aantal verschillende yogalessen en geniet van een heerlijke gezonde lunch en optionele wandeling over het erf. Kom lekker alleen, met z’n tweeën, of ‘doe’ een DagjeYoga met een groep vrienden/vriendinnen of collega’s. Een DagjeYoga is geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen. Deze workshop volg je op 9 mei van 10.00 tot 16.30 uur. Jouw bijdrage is € 95,-.

 

relax concert(RELAX)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen. Ongeveer 45 minuten tijd word je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers. Het concert is 24 mei van 19.30 tot 20.30 uur. Entree is € 7,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt

 

Juni 2020

aardbeienRELAX XL by Astrid

Deze zondagochtend is voor totale ontspanning, vitaliteit, lichaamsbewustzijn, aandacht voor wat er binnen in jou werkelijk is. Een extra lange yin yoga les met aandacht voor het thema loslaten. Deze ochtend neem jij tijd om jezelf meer in balans te brengen en ga je naar huis met een aantal tools, zoals meditatie, mindfulness, yin yoga strekkingen en ademhalingstechnieken, die jou blijvend kunnen helpen. We sluiten de ochtend af met een gezellige en gezonde lunch, afgestemd op het element Metaal. Deze workshop volg je op 21 juni van 10.00 tot 13.30 uur. Jouw bijdrage is € 49,-.

 

Augustus 2020

relax concert(RELAX)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Niets prikkelt zo veel regio’s in je hersenen als muziek. Muziek kan enorm veel invloed hebben op hoe wij ons voelen. Ongeveer 45 minuten tijd word je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers. Het concert is 23 augustus van 19.30 tot 20.30 uur. Entree is € 7,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt

 

 Meedoen met één van de workshops?