JOY titellogo WORKSHOPS web

 

 Meedoen met één van de workshops?

 

APRIL 2019

Blauwebloemen1ADEMWORKSHOP by Gjalt

Alles wat we meemaken en niet verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress veroorzaakt bijv. vermoeidheid of buikklachten. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop is zowel voor nieuwe als ervaren ademers en volg je op 5 april van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

 

BammeskatYOGA NIDRA by Sam

Yoga nidra betekent letterlijk slaap van de yogi’s en wordt beoefend om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Deze diepe ontspanning die tegen bijna-slaap aanligt houd je in verbinding met je omgeving. Het is een eeuwenoude techniek die zo’n 3000 jaar bewaard is gebleven. Yoga nidra verbetert de kwaliteit van slapen, geeft meer energie, een sterker immuun systeem en verhoogt de mentale focus & creativiteit. Deze nidra volg je 7 april van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 15,-.  

 

ijsvogelSOUNDGIFT CONCERT by Erik

Elk concert is weer anders en een prachtige belevenis voor jezelf en je lichaam. Omdat de aanwezige deelnemers elke keer anders zijn is de intentie anders en dit geheel vormt in het moment het soundgift concert. Het kan een healing zijn wanneer je de klanken toelaat in je lichaam, zodat de trillingen zijn werk kunnen doen. Jouw aanwezigheid en bewuste aandacht is alles wat nodig is. Het concert woon je bij op 12 april en is van 20.00 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 25,-.

 

ladybug 676448 1280CHINENG QIGONG XL by Jolanda

De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleert de doorstroom van energie en brengt je snel naar een diepe verbinding van lichaam en geest. Tijdens deze workshop werken we een specifieke oefening in de diepte uit of behandelen we een thema. Laat je inspireren en ontspan! Vrijwel direct na de workshop voel je je opgeladen en vol energie. Deze workshop volg je op 13 april van 9.30 tot 12.00 uur. Jouw bijdrage is € 35,-.Vlinder3WOMEN CIRCLE by Claudia & Marjolein

Geïnspireerd door de wijsheid van de dertien Indiaanse Clanmoeders (zie het boek De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders van Jamie Sams) komen we met dertien vrouwen, dertien keer bij elkaar, om onze innerlijke wijsheid te delen en te versterken. De wijsheid van een Clanmoeder staat centraal. Vanuit deze wijsheid delen we onze creativiteit, talent, intuïtie en kracht met elkaar. Zonder vaste regels of programma, maar door ons open te stellen, onze zintuigen in te zetten en de gezamenlijke energie te laten stromen. Deze workshop van 19 april zit vol.

 

relax concert(RELAX)CONCERT: IMPROVISATIE OP PIANO by Caroline

Nestel je lekker op een mat met schapenvel en deken, of neem je eigen matje en slaapzak/schaap/deken mee, terwijl Caroline prachtige improvisaties maakt op de piano in de hooizolder. Ongeveer 45 minuten tijd wordt je door de klanken meegenomen, daarna is er thee en iets lekkers.  Entree is € 5,-, maar als je het concert meer waard vindt, mag je dat geven wat je zelf wilt. Het concert is 21 april van 19.30 tot 20.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

 

MEI 2019

KersenLUNAR ACROYOGA  by Nicola

AcroYoga is a dynamic partner practice that blends the wisdom of yoga, the dynamic power of acrobatics and the loving kindness of healing arts. These three lineages form the foundation of a partner practice that cultivates trust, playfulness, and community. In this workshop we will explore an introduction to partner yoga stretching, therapeutic flying and Thais massage. No previous experience required to participate. Come alone or bring a friend. All shapes and sizes welcome! Deze workshop volg je op 10 mei van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 35,-.

 

ladybug 676448 1280CHINENG QIGONG XL by Jolanda

De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleert de doorstroom van energie en brengt je snel naar een diepe verbinding van lichaam en geest. Tijdens deze workshop werken we een specifieke oefening in de diepte uit of behandelen we een thema. Laat je inspireren en ontspan! Vrijwel direct na de workshop voel je je opgeladen en vol energie. Deze workshop volg je op 11 mei van 9.30 tot 12.00 uur. Jouw bijdrage is € 35,-.koeienOPSTELLINGEN TUSSEN DE KOEIEN by Jeroen

Voor al die vragen, die je al langer bezig houden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen te doen, maar waar je op de een of andere manier niet heel veel verder mee komt. Het doen van opstellingen is een efficiënte manier om nieuw inzicht te krijgen , de ware oorzaak van het probleem te achterhalen en de orde binnen het systeem te herstellen. Klik hier voor meer info. Jeroen begeleidt je op 12 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Jouw bijdrage is € 90,-.

BammeskatYOGA NIDRA by Sam

Yoga nidra betekent letterlijk slaap van de yogi’s en wordt beoefend om een diepe staat van ontspanning te bereiken. Deze diepe ontspanning die tegen bijna-slaap aanligt houd je in verbinding met je omgeving. Het is een eeuwenoude techniek die zo’n 3000 jaar bewaard is gebleven. Yoga nidra verbetert de kwaliteit van slapen, geeft meer energie, een sterker immuun systeem en verhoogt de mentale focus & creativiteit. Deze nidra volg je 12 mei van 19.30 tot 20.30 uur. Jouw bijdrage is € 15,-.  

Vlinder3WOMEN CIRCLE by Claudia & Marjolein

Geïnspireerd door de wijsheid van de dertien Indiaanse Clanmoeders (zie het boek De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders van Jamie Sams) komen we met dertien vrouwen, dertien keer bij elkaar, om onze innerlijke wijsheid te delen en te versterken. De wijsheid van een Clanmoeder staat centraal. Vanuit deze wijsheid delen we onze creativiteit, talent, intuïtie en kracht met elkaar. Zonder vaste regels of programma, maar door ons open te stellen, onze zintuigen in te zetten en de gezamenlijke energie te laten stromen. Deze workshop van 17 mei zit vol.

 

JUNI 2019

Vlinder3WOMEN CIRCLE by Claudia & Marjolein

Geïnspireerd door de wijsheid van de dertien Indiaanse Clanmoeders (zie het boek De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders van Jamie Sams) komen we met dertien vrouwen, dertien keer bij elkaar, om onze innerlijke wijsheid te delen en te versterken. De wijsheid van een Clanmoeder staat centraal. Vanuit deze wijsheid delen we onze creativiteit, talent, intuïtie en kracht met elkaar. Zonder vaste regels of programma, maar door ons open te stellen, onze zintuigen in te zetten en de gezamenlijke energie te laten stromen. Deze workshop van 14 juni zit vol.

ladybug 676448 1280CHINENG QIGONG XL by Jolanda

De eenvoudige, sierlijke oefeningen stimuleert de doorstroom van energie en brengt je snel naar een diepe verbinding van lichaam en geest. Tijdens deze workshop werken we een specifieke oefening in de diepte uit of behandelen we een thema. Laat je inspireren en ontspan! Vrijwel direct na de workshop voel je je opgeladen en vol energie. Deze workshop volg je op 15 juni van 9.30 tot 12.00 uur. Jouw bijdrage is € 35,-.Jonge vogelsMET HART & ZIEL ZINGEN by Suzanne

Inhoud volgt later. Deze workshop volg je op 28 juni. Jouw bijdrage is € 10,-.

 

 

 

Meedoen met één van de workshops?