CarolineSchmitt JOY 1WIE BEN IK?

Van kinds af aan weet ik dat ik gevoelig ben voor wat mensen ├ęcht drijft in het leven, voor de diepere lagen in de mens. Daarom heeft mijn leven altijd in het teken gestaan van het spiegelen van mijzelf en mijn omgeving.

Omdat er de afgelopen jaren steeds vaker mensen in mijn leven waren die me consulteerden op het gebied van waar de kern lag van hun pijn, drempel of probleem, waardoor zij niet verder leken te kunnen, startte ik in 2012 geleden mijn praktijk Heart of Music om een liefdevolle spiegel voor te houden. Daarbij vertel ik in een "reflectie van de ziel" wat er onder de bovenste lagen ligt.

Ook ben ik workshops gaan geven op het gebied van adem, stem en het lichaam aan onder anderen jongeren in rouw bij Humanitas, aan therapeuten bij instellingen voor mensen met een psychiatrische achtergrond en tijdens diverse teambuildingdagen. En nu geef ik deze laagdrempelige workshops ook bij &JOY!

Mijn vreugde ligt voornamelijk in het contact en de liefde die ontstaan als iemand wordt aangesproken op zijn/haar authentieke zelf. Wat mij drijft is universele liefde op zoveel mogelijk manieren verspreiden.

JOY embleem muziek dans web