Erik.roesink1WIE BEN IK?

Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste inspirator, ademcoach, co-creator en trainer die van vernieuwende ervaringen houdt en graag verbindt. Dit is ook wat ik neer zet in de wereld als ondernemer in mijn eigen bedrijf Innerchanges. Change is your choice!

Toen ik mijn eerste drum mocht ontvangen, werd ik verliefd op het geluid en wat het wakker maakte in mijn lichaam. Na meerdere zelf gemaakte healing drums en een hele grote moederdrum, die me altijd ondersteunt, wilde ik meer. Zodoende organiseer ik de Grote Drumcirkel Midden Nederland, drum making weekenden en moederdrum making reizen. Ook heb ik het voorrecht Klank healingconcerten en Stembevrijding workshops te mogen geven bij &JOY.

In mijn ontdekkingstocht in klank en trilling heb ik ervaren hoe waardevol het is om klanken te combineren met drums. Drums verdiepen de klanken en leggen een prachtige basis, waarop je kan reizen in jezelf. De stembevrijding workshop van 2 avonden waarin je de kern van je stem ontmoet en ontdekt, wordt vaak als bevrijdend, verbindend en transformerend ervaren. Maak je stem wakker want er is nix zo bevrijdend dan je uitspreken en laten horen.

Hartsgroet, Erik

JOY embleem ademstem