Foto JelenaWIE BEN IK?

Jelena is fotografe, social media-minded, gek op Amersfoort en bedenker van Kus uit Amersfoort, het city- en lifestyle blog van Amersfoort!

Mijn blog Kus uit Amersfoort en &JOY Amersfoort hebben iets met elkaar. Ik volgde Sam en Arnoud al enige tijd via Facebook toen ik hen vroeg of zij voor Kus wilden bloggen. Daar hoefden zij niet lang over na te denken. Nu bloggen zij maandelijks over onderwerpen die te maken hebben met bewust leven. En dit doen zij met veel passie en enthousiasme!

Met Kus uit Amersfoort wil ik deze prachtige stad het gezicht geven dat het verdient. Ik woon hier inmiddels ruim 15 jaar en heb het zien groeien van een klein provinciestadje naar een heuse stad, maar dan wel met de knusheid van een dorp. Amersfoort kan met recht een hippe stad genoemd worden waar het woonklimaat erg fijn is door de overzichtelijkheid en ruimte. Kus uit Amersfoort vertelt je graag over de hotspots die hier te vinden zijn, maar geeft je daarnaast ook iets extra. Aan Kus uit Amersfoort is een team van experts verbonden dat je regelmatig iets vertelt op het gebied van beauty, fashion en uiteraard bewust leven.

Naast mijn blog ben ik werkzaam als freelance fotograaf voor ondernemers op het gebied van interieur-, food- en portretfotografie. Mijn fotografie pas ik uiteraard ook toe in mijn blog en zo nu en dan ook op de website van &JOY. Een combinatie waar ik veel plezier aan beleef! Dit plezier hoop ik ook jou mee te geven!

JOY embleem corporate web