Jolanda2WIE BEN IK?

Vanaf mijn tienerjaren leef ik eigenlijk altijd al vanuit mijn gevoel en intuïtie. Ik heb in mijn leven de boel geregeld helemaal omgegooid; altijd op zoek naar een goede balans op alle vlakken. Hoe verdeel ik mijn energie over alles wat mij interesseert en wat ik leuk vind. Hoe bewaak ik mijn energie en hoe beïnvloed ik het.

Veel mooie dingen gedaan en toch knaagde er nog iets. Eigenlijk is mijn lichaam altijd mijn grootste raadgever geweest, alleen heb ik er een tijdje niet naar geluisterd. Ik heb een achtergrond in diverse disciplines waarvan dansen echt mijn ding is geweest. Toen ik in 2014 in aanraking kwam met Chi Neng Qigong kwam ik weer thuis bij dat gevoel dat ik altijd had met dansen. Helemaal in het NU zijn, blij en energiek. Chi Neng Qigong, een Chinese bewegingsleer, geeft mij kracht, kalmte en vitaliteit. Én ik doe weer dingen waarvan ik niet gedacht had dat ik dat weer kon.

Naast het geven van Qigong lessen ben ik ook werkzaam als coach op het gebied van persoonlijk energiemanagement vanuit mijn eigen onderneming Puur Vitabalans.

Het is mijn passie om mensen te laten ervaren hoe je je beter kunt voelen door te werken met je levensenergie. Ik nodig je graag uit op een van mijn workshops om dat ook te ervaren.

JOY embleem TAIJI web 384