Monique4WIE BEN IK?

Een rebel, dromer, danseres, twijfelaar, criticus, dwarsbomer, klein beetje idealist, genezeres, heks, eigenwijze drommel met onzekerheid en kwetsbaarheid. Moeder van een dochter van 19 jaar, een lieve en grote leermeester in mijn leven. Ook heb ik een lieve man in mijn leven waar ik heel graag mee ben, die me uitdaagt op velerlei wijze en me stimulieert tot groeien in liefdevolle verbinding, welzijn en autonomie.

Mijn naam is Monique en sinds januari 2018 woon ik in een yurt in Soest. Zo te wonen verdiept mijn verbinding met natuur en haar elementen, aarde, dieren en planten. In de yurt praktiseer ik klassieke homeopathie, een natuurlijke geneeswijze die ons aanspreekt in ons eigen zelfherstellend vermogen. Zo zie ik ziek-zijn als een kans tot groei, verandering, transformatie, meer heel-zijn. Het ontzag voor het wonder en de heiligheid van leven maakt me enerzijds dankbaar en nederig. Aan de andere kant maakt het me helder en duidelijk in wat ik wel en niet wens en ik schroom niet, dit ook aan te geven. Niet altijd leuk, wel eerlijk.

Biodanza kwam in 2003 in mijn leven en sinds 2014 faciliteer ik deze vorm van dansen. Biodanza is bewegen, waarin alles mag manifesteren, er mag zijn en beleefd worden, telkens opnieuw, in elk moment, in elke ontmoeting. In biodanza heb ik de bron van het leven in mijzelf ontdekt. Zoveel facetten van mezelf die ik nog niet kende, de sprankeling en uitbundigheid van levend-zijn, geweldig, dat gun ik een ieder.

Die bron van liefde, van vitaal-zijn, creatief en speels, met affectie voor mezelf en mijn omgeving, waar alles zich mag ontvouwen, telkens in elk moment, met steeds meer moeiteloosheid, stromend in de richting van leven. Graag nodig ik je uit om samen met mij en vele anderen de dans van het leven te dansen!

JOY embleem food web 384