Roos1WIE BEN IK?

Sinds mijn studie in 2012 zijn mindfulness en meditatie niet meer uit mijn leven weg te denken en zou ik mezelf omschrijven als een bevlogen mindfulness trainer. Regelmatig volg ik retraites en workshops om mezelf onder te dompelen in stilte en aandacht en me te laten voeden door mensen die mij inspireren.

De energie van mindfulness geeft me kracht, plezier en zoveel meer verbinding met het Leven. Meer dan ooit sta ik er nu midden in, met een open hart. Mediteren is voor mij een rustpunt, een plek waar ik er mezelf er aan kan herinneren dat ik alleen maar even hoef te stoppen en mezelf de vraag te stellen “Wat leeft er nu in me?” Zonder iets op te hoeven lossen. Ik merk telkens weer hoe aanwezig kunnen zijn bij wat er IS opent en verzacht. Het geeft ruimte in de verkramping en maakt het mogelijk om ook bij de moeilijke dingen van het leven aanwezig te blijven. Het laat je zien dat je keuzes hebt en dat je uit de automatische piloot kunt stappen. Ik ben heel dankbaar dat ik mindfulness kan delen, anderen kan inspireren en hopelijk kan helpen meer zichzelf te zijn.
En Oh! Je wordt er zoveel blijer van! Sinds het najaar 2017 geef ik 8-weekse mindfulness trainingen, stiltedagen en introductie bijeenkomsten bij &JOY. Mijn volledige aanbod kun je ook bekijken op mijn website.

JOY embleem MEDITATIE WEB