bloemenWIE BEN IK?

Vanuit een soort ‘burn out’ in 2003 heb ik kennis gemaakt met yoga. Ik voelde dat dit mij goed deed en heb verschillende yogavormen beoefend. Maar in 2010 kwam ik in aanraking met de zachte yogavorm, Dru. Deze compassievolle yogavorm had veel meer uitwerking op mijn lichaam en geest. Door synchronisatie van ademhaling en beweging kwam ik van mijn chronische hyperventilatie af. Ik merkte na verloop van tijd dat mijn vitaliteit toenam en dat ik veel meer zin in het leven had gekregen. Door zo iets simpels te doen: Dru yoga! Door middel van intenties te zetten bij mijn yoga beoefening heb ik mijn belemmerende overtuigingen aan de kant kunnen zetten. Ik merkte op veel vlakken van mijn leven verbetering en verdieping. Ik voel nu een soort verbondenheid en vertrouwen in het leven als nooit tevoren.

Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van een zoon van 22 en een dochter van 24, die de grootste fan is van mijn yogalessen. Wij kunnen een uurtje yoga doen en dan zomaar 3 uur verder zijn. Heerlijk die flow, ik geniet daar intens van. Naast yogalessen geef ik ook helende massages, waardoor je in een hele diepe ontspanning kunt komen en daardoor tot bepaalde inzichten over jezelf kunt komen.

Ik hou erg van de afwisseling. Mijn man en ik hebben samen een architectenbureau, VSAP Architects & Planners, waar ik zorg draag voor het ontwerpen van interieurs. Maar mijn hart gaat het meeste uit naar mensen helpen bewust te worden van hun lichaam en geest, door middel van mijn yogalessen. Dus graag nodig ik je uit voor een gratis Dru yoga proefles op de maandagmorgen.

 

JOY embleem yoga web 384